OM OSS
Kombinerar djup teknisk expertis med dataintelligens
Yieldly erbjuder en komplett lösning för "teknisk fastighetsförvaltning - as a Service". Vi tar oss an fastighetsförvaltning på ett helt nytt sätt där vi kombinerar omfattande teknisk kunskap med datadrivna insikter och erbjuder ett nytt, innovativt tillvägagångssätt. Det främjar utvecklingen av hållbara byggnader, samtidigt som kostnader minskas och det övergripande värdet maximeras.

Yieldly kan ta ett helhetsansvar för din förvaltning. Vi är specialister på teknisk förvaltning och tillsammans med partners säkerställer vi en smidig och effektiv totalförvaltning av dina fastigheter. Yieldly blir din strategiska rådgivare som håller ihop förvaltningen och ger dig som fastighetsägare viktiga insikter, vilket gör att dina fastigheter kan förvaltas och utvecklas proaktivt och kostnadseffektivt.

Yieldly är ett joint venture mellan Ramboll och Hyddas portföljbolag Estate Logs. Estate Logs har under de senaste åren samlat data och byggt upp intelligens baserat på driftsåtgärder från hundratals fastigheter. Kombinationen av datainsikter från Estate Logs, ytterligare fastighetsinformation och Rambolls djupa tekniska kompetens gör att Yieldly både kan göra optimeringar i fastigheten på kort sikt och  planera och utföra långsiktigt värdeskapande investeringar och underhåll.
OM ERBJUDANDET

Många år av gemensam erfarenhet

Bakom Yieldly står Estate Logs och  Ramboll, med teamet för teknisk och kommersiell fastighetsförvaltning i spetsen. Teamet består av erfarna fastighetsutvecklare som är redo att bli er partner för att era fastigheter ska uppnå sin fulla potential. Teamet har tillgång till Rambolls organisation och tillsammans med Estate logs som är motorn för effektiv drift av  fastigheterna har vi verktygen  och kunskapen som sträcker sig från driften av en fastighet till analys, planering och genomförande av strategiska satsningar som kan öka fastighetens driftnetto, bidra till kraftigt reducerade driftskostnader, minska det felavhjälpande underhållet samt minska energikonsumptionen.
Vi har ett innovativt tillvägagångssätt för fastighetsförvaltning som skapar värde redan från dag ett. Vi börjar med vår unika strategi, vilket är att optimera dagliga driftsaktiviteter, och sedan förbättrar vi varje byggnads tekniska prestanda. Utöver det tillför vi vår strategiska rådgivning som stöds av data och teknisk expertis.
- Anders Frölander, Head of Commercial, Yieldly

Nyheter & Events

Yieldly pressrelease

På måndagen leanserades Yieldy, ett helt nytt koncept för fastighetsförvaltning, i syfte att optimera byggnaders energiprestanda. Hittills har driftskostnader minskats med 50 procent.

Läs mer
Yiedly’s Per Rastbäck i paneldiskussion

Yieldly’s Per Rastbäck kommer att delta i en intressant paneldiskussion på Business Arena tillsammans med andra spännande branschkollegor.

Läs mer
Yieldly på Business Arena

Varmt välkomna till Yieldly’s lounge på Business Arena Stockholm den 20–21 september! Ni hittar oss mitt emot stora innovationsscenen och brevid lilla innovationsscenen.

Läs mer
ALLA NYHETER

Kontakta oss

Kontakta oss för att prata med en expert! Vi är alltid intresserade av förstå era specifika behov och att dela våra insikter.

På vårt första möte tar vi reda på om och hur vi kan hjälpa er. Därifrån tar vi fram en specifik plan för er, som vi sedan genomför – tillsammans!
contact@yieldly.se